home > Betalen aan Vrolijke geboortekaartjes

Aan wie betaal ik?
Je betaalt aan de payment service provider van Vrolijke geboortekaartjes. Wij hebben zelf geen inzicht in je bankgegevens. Je betaling is volkomen veilig. Anderen kunnen onmogelijk toegang krijgen tot je gegevens.

Hoe kan ik betalen?
Je kunt bij ons betalen middels iDeal, Mastercard, Visa, Mister Cash, éénmalige machtiging en overboeking per bank (alleen in Nederland).

Mijn betaalmethode staat er niet bij of wordt afgebroken, kan ik dan toch een kaart maken?
Ja, je kunt gewoon de kaart maken! Laat het ons even weten en wij sturen je een factuur. Je betaalt dan niet via de website maar kunt het bedrag rechtstreeks overmaken op onze bankrekening. Wij zorgen dat de bestelling vervolgens in behandeling wordt genomen.

Wanneer ik mijn bankrekeningnummer invul krijg ik een foutmelding.
Mogelijk heb je jouw bankrekeningnummer met punten, komma's of andere extra leestekens ingevoerd. Wij verzoeken je daarom vriendelijk om de cijfers van het bankrekeningnummer direct achter elkaar te plaatsen zonder gebruik te maken van extra leestekens.

Waarom krijg ik apart een factuur voor een ontwerp op maat?
Op dit moment kun je in het systeem alleen de kaartjes en enveloppen afrekenen. Bij het drukken van de kaartjes zijn de prijzen afhankelijk van de hoeveelheid kaartjes die je bestelt. Voor een ontwerp op maat betaal je eenmalig voor de ontwerpkosten. Dit is een vast bedrag, vervolgens kun je zelf bepalen hoeveel kaartjes je wilt bestellen.

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: