home > Bezorging

Voor de verzending maken wij gebruik van PostNL. Als je de kaartjes op tijd besteld hebt, maar niet binnen de verwachte levertijd hebt ontvangen, laat het ons direct weten. Wij zijn afhankelijk van de stiptheid van PostNL, maar gaan graag achter je pakketje aan om ervoor te zorgen dat je het alsnog zo snel mogelijk in huis hebt.

De proefdrukken worden bezorgd door PostNL en passen door de brievenbus. Pakketjes met kaarten en/of enveloppen worden bezorgd door de pakketdienst van PostNL.

Voor al onze pakketbestellingen geldt: iedere werkdag vóór 18.00 uur besteld = dezelfde dag nog gedrukt en verzonden! Normaal gesproken wordt op de eerstvolgende werkdag je bestelling dan bezorgd. Tijdens het bestellen heb je de mogelijkheid zelf de verzenddatum te kiezen. Proefdrukken worden in de brievenbus bezorgd. Alle proefdrukken die voor 15.00 uur zijn besteld worden dezelfde dag nog gedrukt en verzonden.

Gratis verzending
Wij verzenden alle bestellingen binnen Nederland gratis. Ook als je in het buitenland woont kun je geboortekaartjes bestellen. Alleen worden er dan extra verzendkosten in rekening gebracht. De verzendkosten binnen Europa zijn € 3,50.

Enveloppen vooraf bestellen
Je kunt enveloppen vooraf bestellen. Erg handig als je de enveloppen alvast wilt adresseren. Je kunt eventueel ook meer of minder enveloppen bestellen dan het aantal kaarten. Klik hier om de enveloppen vooraf te bestellen.

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: