home > Werkwijze geboortekaartje maken

Werkwijze geboortekaartje maken

 

 

Stap 1 | Maak een account aan

Maak een account aan of log in als je al een account hebt. Met een eigen account kun je geboortekaartjes makkelijk bewaren en terugvinden. Ook als je de kaarten hebt bewerkt kun je ze later altijd weer openen en verder bewerken.


Stap 2 | Kies en ontwerp je kaartje online

Online geboortekaartjes ontwerpen doe je zo: kies uit de verschillende collecties een geboortekaartje dat je aanspreekt. Je kunt nu meteen met ontwerpen beginnen. Je kunt de voorzijde, binnenzijde en de achterzijde van het geboortekaartje aanpassen. Hierbij kun je kiezen uit diverse kleuren en lettertypes. Ook kun je eigen foto’s toevoegen.

Stap 3 | Sla het ontwerp op in je account

Het ontwerp van je geboortekaartje is klaar. Je kunt de kaart nu opslaan, zodat deze bewaard blijft. Controleer het ontwerp van je kaart goed. Het voorbeeld op het scherm is de uiteindelijke kaart die je toegestuurd krijgt. Kijk alles dus nog eens goed na voor je bestelt!


Stap 4 | Proefdruk en enveloppen bestellen

Je kunt een proefdruk van je kaartje laten maken voor € 1. Geef aan op welk papier je je kaartje wilt laten drukken. Bij je bestelling ontvang je een setje met voorbeelden van de verschillende papiersoorten en de kleuren enveloppen.

Enveloppen kun je vooraf bestellen. Zo kun je ze alvast rustig adresseren en ligt alles straks al klaar. Bestel hier je enveloppen.


Stap 5 | Bestel je kaartjes

Je bent klaar met het geboortekaartje ontwerpen online, je hebt een proefdruk bekeken en alle juiste gegevens staan erop. Vul je adres en de hoeveelheid kaarten in en kies de papiersoort. Check de inhoud van je winkelmandje. Vul je e-mailadres in zodat we een bevestiging kunnen sturen van je bestelling.
 

Stap 6 | Betaal je kaarten

Kies je betalingswijze en reken de kaarten af. De kaarten worden vervolgens speciaal voor je gedrukt. Geboortekaartjes die je vóór 18.00 uur besteld worden dezelfde dag nog gedrukt en verstuurd. Voor proefdrukken geldt dat alle bestellingen tot 15.00 uur dezelfde dag nog verwerkt worden.


Hulp nodig?

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: