home > Over de ontwerper achter Vrolijke geboortekaartjes

Vrolijke geboortekaartjes is gestart door Karin van der Vegt, eigenaar van Revista tekst & ontwerp.

Karin is ontwerper van de geboortekaartjes op deze site en aanspreekpunt voor al je vragen.
We vroegen haar naar het verhaal achter de kaartjes.

 

 

Hoe is Vrolijke geboortekaartjes ontstaan?

Na het maken van geboortekaartjes voor vrienden en familie bleven de ideeën komen en besloot ik deze uit te werken tot een eigen collectie. Dit vond ik zo leuk om te doen, dat er wekelijks nieuwe kaartjes bij kwamen.

Deze heb ik eerst aangeboden op de website van mijn bedrijf Revista. Er werden steeds meer bestellingen geplaatst en zo ontstond de wens een aparte webshop te starten. Met nog meer ontwerpen en mogelijkheden om de kaartjes online aan te passen. Dit resulteerde in de lancering van vrolijkegeboortekaartjes.nl.

Wat kenmerkt jouw stijl?

Door het gebruik van gemengde technieken en een verfstructuur doen de kaartjes handgemaakt aan. Deze unieke samenstelling zorgt voor lieve, kleurrijke geboortekaartjes. Ik probeer in trends te kijken wat aanspreekt en daarin mijn eigen weg te vinden. En mijn geboortekaartjes zijn natuurlijk altijd vrolijk!

Hoe is het contact met je klanten?

Het maken van een geboortekaartje is erg persoonlijk. Ik vind het dan ook bijzonder dat ik daarbij betrokken ben. Bij een ontwerp op maat is het contact meestal intensiever dan bij een collectiekaartje. Dan vind ik het leuk om iets persoonlijks in het geboortekaartje te verwerken. Dit hoeft niet iedereen direct op te vallen, maar voor de ouders wordt het zo extra bijzonder. De ideëen ontstaan vaak uit verhalen over een reis, werk, hobby of plaats. Een veel gehoorde reactie is dat een geboortekaartje echt bij hun past.

Ookal kun je met de kaartenmaker heel veel zelf aanpassen in de collectiekaarten, ik help graag. Je kunt voor vragen altijd mailen of bellen. Je bent ook van harte welkom (op afspraak) in de ontwerpstudio aan Oosterweg 62 in Groningen. Hier kun je voorbeelden bekijken of je ideëen voor een ontwerp op maat doorspreken.

Wat doe je nog meer naast het ontwerpen van geboortekaartjes?

Je kunt ook bij me terecht voor grafisch ontwerp. Ik werk in opdracht voor bedrijven, op papier en digitaal. Daarbij kijk ik hoe traditionele en nieuwe media elkaar kunnen aanvullen en versterken. Kijk voor meer informatie hierover op revista-ontwerp.nl. Ook maak ik andere soorten kaarten, zoals uitnodigings- of trouwkaarten op maat.

In mijn vrije tijd blader ik graag in mooie tijdschriften, lees ik spannende boeken of ga ik met mijn spiegelreflex op pad. Bij voorkeur in een ver land op een mooie reis, maar in Groningen is ook genoeg te beleven. Ik blijf scherp door een fanatiek potje tafeltennis en in de zomer geniet ik van mooi weer door buiten te gaan tennissen en hardlopen.

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: