home > Geboortekaartje laten ontwerpen

Heb je bepaalde ideeën en wil je deze door ons laten uitwerken? Kies dan voor een ontwerp op maat. Het ontwerp wordt dan uniek voor jou gemaakt. Heb je een leuk idee maar weet je niet hoe dit in een geboortekaartje verwerkt kan worden? Een favoriet liedje, bijzondere herinnering of aparte hobby? Leg het aan ons voor en we denken graag met je mee.

Een ontwerp op maat heeft een eenmalige meerprijs van € 125 voor een enkele kaart of € 175 voor een dubbele kaart. Dit geldt indien wij een uniek ontwerp voor jou maken (als je zelf iets ontwerpt geldt dit uiteraard niet). Daarnaast betaal je voor het kaartjes de prijzen zoals vermeld op de site. Wil je graag een afwijkend formaat kaartje? Dit kan, geef je wensen door en je ontvangt een offerte.

Werkwijze

Je geeft je wensen door en we gaan aan de slag. Binnen 2 weken ontvang je per mail een voorstel. Weet je nog niet of het een jongen of meisje wordt? Dan maken we voor beide een voorbeeld. Dan kun je wijzigingen doorgeven, net zo lang totdat je helemaal tevreden bent. Je kunt een proefdruk laten maken en alvast enveloppen bestellen.

Is het ontwerp helemaal naar wens? Na aanbetaling van de ontwerpkosten wordt het kaartje klaar gezet in jouw account. Je kunt dan zelf de gegevens aanpassen als jullie kindje geboren is, het aantal kiezen en het drukwerk afrekenen.

Indien je kiest voor een afwijkend formaat, verzorgen wij het invullen van de juiste gegevens. Je krijgt dan nog een digitaal voorbeeld per mail voor controle. Hou rekening met een dag extra levertijd. Ook het bestellen van afwijkende maten enveloppen kunnen wij voor je verzorgen.

Heb je nog vragen of wil je een ontwerp op maat? Dan kun je het beste even bellen (06-21810949) of mailen naar info@vrolijkegeboortekaartjes.nl om je wensen te bespreken.

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: