home > Over Vrolijke geboortekaartjes

Over Vrolijke geboortekaartjes

Eenvoudig zelf je kaartje maken

Kies één van de vele ontwerpen als basis en maak je geboortekaartje helemaal naar eigen wens.
In 6 stappen ontwerp je het kaartje dat bij jullie past.

Originele collectie ontwerpen

De kaartjes zijn allemaal van eigen ontwerp. Ze zijn met zorg samengesteld en van hoge kwaliteit. Er komen regelmatig nieuwe geboortekaartjes bij. Keuze genoeg, lief, hip en kleurrijk!

Persoonlijke hulp

Als je wilt, kun je je kaartje helemaal zelf maken. Maar we helpen je graag als je er niet uit komt. Karin van der Vegt is ontwerper van de geboortekaartjes en aanspreekpunt voor alle vragen. Je kunt haar mailen op info@vrolijkegeboortekaartjes.nl en je ontvangt binnen een dag reactie. Bel je liever om te overleggen? Dat kan natuurlijk ook. Van maandag t/m vrijdag van 9.00 - 18.00 uur kun je bellen met 06-21810949.

Wil je graag afspreken? Bijvoorbeeld om je wensen voor een ontwerp op maat door te spreken? Het is mogelijk om kosteloos een afspraak in Groningen te maken.

Snelle en gratis verzending 

De kaartjes worden gratis naar één adres in Nederland verstuurd. Bestel je voor 18 uur? Dan worden de kaartjes dezelfde dag nog gedrukt en verstuurd.

De proefdrukken worden bezorgd door PostNL en passen door de brievenbus. Pakketjes met kaarten en/of enveloppen worden bezorgd door de pakketdienst van PostNL.

100% tevredenheidsgarantie

Service vinden we erg belangrijk, we willen graag dat jullie helemaal tevreden zijn met jullie geboortekaartje. Daarom doen we kosteloos kleine aanpassingen in de bestaande ontwerpen. Bij een ontwerp op maat kun je net zoveel aanpassingen laten doen als je wilt, net zolang totdat het kaartje helemaal perfect is.

We raden aan om altijd een proefdruk te bestellen. Kleuren en tekstgroottes kun je hierop beter beoordelen dan op het beeldscherm. Mocht er onverhoopt iets niet goed zijn gegaan? Neem dan zo snel mogelijk contact op, zodat we tot een goede oplossing kunnen komen. Ook tips voor het verbeteren van onze service zijn altijd welkom.

lees ook de reviews van klanten

  

 

 

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: