home > Veelgestelde vragen

Ontwerpen van het geboortekaartje

Moet ik me aanmelden om kaartjes te bestellen?
Dit is niet verplicht, maar biedt wel veel voordelen. Zo kun je ontwerpen opslaan en later weer terug vinden, openen en bewerken. En je kunt altijd zien welke kaarten je hebt besteld. Aanmelden is overigens helemaal gratis en verplicht tot niets.

Kan ik een kaartje voor zowel een jongen als meisje maken, als ik nog niet weet wat het wordt?
Natuurlijk kan dat. Onder je eigen account kun je verschillende kaartjes aanpassen en opslaan. Dus als je kindje geboren is, kun je daarna kiezen welk kaartje je daadwerkelijk wilt bestellen.

Hoe zien de kleuren er in het echt uit?
De kleuren van je beeldscherm geven slechts een indicatie. Om zeker te zijn van de kleuren van je kaartje raden wij aan om een proefdruk te bestellen. Je krijgt dan een echt kaartje, precies zoals het kaartje eruit kom te zien als je het straks gaat bestellen.

Ik wil iets aanpassen wat niet lukt met de applicatie, kunnen jullie helpen?
Kleine aanpassingen in de ontwerpen van de kaartjes zijn altijd mogelijk. Stuur even een mailtje naar info@vrolijkegeboortekaartjes.nl en geef aan om welk kaartje het gaat en wat je veranderd wilt hebben. Dit wordt dan gratis voor je aangepast.

Ik heb een eigen foto. Kan ik deze ook gebruiken?
Ja, je kunt een eigen foto toevoegen bij het maken van je kaart. Voor een goede kwaliteit adviseren wij een resolutie van 300 dpi. Wil je jouw foto op een bepaalde manier uitsnijden, of bijvoorbeeld omzetten naar zwartwit, maar lukt dit niet zelf? We doen dit gratis voor je en kunnen de foto ook in het kaartje voor je zetten. Mail je wensen naar info@vrolijkegeboortekaartjes.nl en we gaan voor je aan de slag!  

Kan ik ook een ontwerp speciaal voor mij laten maken?
Ja, kies dan voor een ontwerp op maat. Dit kaartje wordt geheel naar jullie wensen gemaakt. Hiervoor betaal je eenmalig een extra bedrag voor de ontwerpkosten. Het beste kun je even contact opnemen voor meer informatie of om je wensen door te spreken.

Maken jullie ook babyrouwkaartjes?
In het verdrietige geval dat een kindje overlijdt, wil je misschien een speciaal kaartje laten maken. Hiervoor hebben we geen standaard kaartjes in de collectie, maar maken we een uniek kaartje. Samen met jou maken we graag een kaartje op maat, geheel naar jullie wensen. Rouwkaartjes krijgen voorrang, vaak kan je binnen een dag al een ontwerpvoorstel ontvangen. Hiervoor betaal je eenmalig een extra bedrag voor de ontwerpkosten. Het beste kun je even contact opnemen voor meer informatie of om je wensen door te spreken.


Bestellen

Tot hoe laat kan ik mijn kaartjes bestellen?
Alle geboortekaartjes die je voor 18.00 uur bestelt, worden dezelfde dag nog gedrukt en verstuurd. Je ontvangt je kaartjes de volgende dag. In het weekend worden er geen kaartjes gedrukt. Je bestelling wordt dan op maandag verstuurd.

Ik woon in het buitenland. Kan ik dan ook geboortekaartjes bestellen?
Ja hoor! Alleen worden er dan extra verzendkosten in rekening gebracht. De verzendkosten binnen Europa zijn € 3,50.

Kan ik de enveloppen vooraf bestellen?
Ja, je kunt enveloppen vooraf bestellen. Erg handig als je de enveloppen alvast wilt adresseren. Je kunt eventueel ook meer of minder enveloppen bestellen dan het aantal kaarten. Klik hier om de enveloppen vooraf te bestellen.

Krijg ik een bevestiging van mijn bestelling?
Na je bestelling krijgt je een bevestiging en vervolgens krijg je per e-mail ook nog een bevestiging. In deze e-mail vind je het ordernummer. Heb je vragen over je bestelling? Vermeld dan je ordernummer.

 

Bezorging

Wanneer worden mijn kaartjes geleverd?
Voor de verzending maken wij gebruik van PostNL. Als je de kaartjes op tijd besteld hebt, maar niet binnen de verwachte levertijd hebt ontvangen, laat het ons direct weten. Wij zijn afhankelijk van de stiptheid van PostNL, maar gaan graag achter je pakketje aan om ervoor te zorgen dat je het alsnog zo snel mogelijk in huis hebt.

De proefdrukken van worden bezorgd door PostNL en passen door de brievenbus. Pakketjes met kaarten en/of enveloppen worden bezorgd door de pakketdienst van PostNL.

Voor al onze bestellingen geldt: iedere werkdag vóór 18.00 uur besteld = dezelfde dag nog gedrukt en verzonden! Normaal gesproken wordt op de eerstvolgende werkdag je bestelling dan bezorgd. Tijdens het bestellen heb je de mogelijkheid zelf de verzenddatum te kiezen. Proefdrukken worden in de brievenbus bezorgd.

Wat zijn de verzendkosten?
Wij verzenden alle bestellingen gratis!

Kan ik mijn bestelling retour sturen?
Alle bestellingen op Vrolijke geboortekaartjes zijn maatwerk, elk besteld kaartje wordt speciaal voor jou gedrukt. Het herroepingsrecht is daarom niet van toepassing op onze bestellingen, je kunt je bestelling niet retour sturen. Vrolijke geboortekaartjes heeft echter een 100% tevredenheidsgarantie. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij als klant tevreden bent. Als er iets is misgegaan of je bent niet tevreden, laat het ons weten en dan zoeken we samen naar een oplossing.

Voor de teksten die je op de kaartjes zet ben je zelf verantwoordelijk. Dit geldt ook voor de kwaliteit van eventuele foto's die je zelf hebt geupload, of het juist doorgeven van je adresgegevens.


Betaling

Aan wie betaal ik?
Je betaalt aan de payment service provider van Vrolijke geboortekaartjes. Wij hebben zelf geen inzicht in je bankgegevens. Je betaling is volkomen veilig. Anderen kunnen onmogelijk toegang krijgen tot je gegevens.

Hoe kan ik betalen?
Je kunt bij ons betalen middels iDeal, Mastercard, Visa, Mister Cash, éénmalige machtiging en overboeking per bank (alleen in Nederland).

Mijn betaalmethode staat er niet bij of wordt afgebroken, kan ik dan toch een kaart maken?
Ja, je kunt gewoon de kaart maken! Laat het ons even weten en wij sturen je een factuur. Je betaalt dan niet via de website maar kunt het bedrag rechtstreeks overmaken op onze bankrekening. Wij zorgen dat de bestelling vervolgens in behandeling wordt genomen.

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: